Čipkaste suknje

Luksuzna jednobojna duga suknja Calvin Klein s prorezom

Suknje iz Calvin Klein kolekcije osvajaju na prvi pogled. Prekrasna lutka izrađena od visokokvalitetnog materijala u udobnoj je dugačkoj dužini. Oživljavanje u obliku dugog proreza daje jedinstvenost.

Cijena u trenutku pregleda: 120,64 €

Mini suknja od umjetne kože u crnom dizajnu s čipkastim rubom

Želite li svoj ormar obogatiti atraktivnim, a istovremeno udobnim modelom suknje? Volite li minice? Volite li komade koji izgledaju luksuzno, ali su pristupačni? Onda će vas zanimati ova prekrasna suknja od umjetne kože. Mini suknja od umjetne kože s čipkom na prvi se pogled potpuno ne razlikuje od prave kože.

Cijena u trenutku pregleda: 22,80 €

Možda će se svaka žena složiti da čipkana suknja nikada neće izaći iz mode, jer romantične duše ima dama svih generacija. Kratke, duge, seksi, asimetrične i pomalo prozirne, ovo su suknje od čipke koje oduzimaju dah. Odlično ide uz šešir, kožnu jaknu, cipele i torbicu. Takozvani muški stil je bezvremenski i seksi. Nemojte misliti samo na klasične modele od čipke i posegnite za svijetlim nijansama i plavom bojom. Slojevita suknja od čipke je prekrasna.

Želite li eksperimentirati? Isprobajte čipkastu suknju s košuljom i bomber jaknom s cvjetnim uzorkom. Klasici uključuju torbu, nježnu bluzu i salonke. Ništa ekskluzivno, ali i dalje radi! Čipkaste suknje možete koristiti za posao i na spoj. Crni komad ne smije nedostajati u ormaru, ali ni življe boje. Vrijedi istaknuti modele uz tijelo i blago nabrane čipkaste suknje. Midi suknje od čipke nedvojbeno su najnoviji hit! Ipak, ukazuju na vitku figuru.