Duga večernja suknja

Većina žena nosi maturalne haljine, što je šteta. U dugoj maturalnoj suknji privukla bi više pažnje i prošetala ruku pod ruku u ritmu modernog vremena. Duga suknja čvrstog naglašenog šireg struka lepršavog kroja od sjajnog materijala bež boje namijenjena je romantičnim dušama. Crni komad od prozirne čipke uz podsuknju idealan je za ekstravagantne dame.

Dugačka tutu suknja šireg struka i vezana mašnom privući će mnoge muške poglede. Tutu komadi u bijeloj, krem, plavoj, crnoj i crvenoj boji su vraški trendi! Maxi model u bijeloj boji s printom crvenog cvijeća potpuno je razoružavajući, kao i crna suknja s gustim resicama i neprozirna podsuknja. U tečaju su volani, čipka, plise i blago prozirni materijali. Ne bojte se točkica, pruga i neobičnih printeva! U dugoj maturalnoj suknji izgledat ćete poput boginje, a svojim outfitom svima ćete oduzeti dah.

Moderna pletena plisirana suknja u sjajnom dizajnu

Pletena plisirana suknja u sjajnom dizajnu moderna je, bezvremenska i udobna. Naglasit će vaše ženstvene obline. Laska figuri. Efekt udobnosti pojačan je elastičnim strukom.

Cijena u trenutku pregleda: 27,01 €

Ženska duga crna suknja ukrašena vezenim velom

Volite li boho stil? Još nemate suknju u ovom stilu u svom ormaru? Tražite li modernu, bezvremensku i kvalitetnu suknju koja je prikladna za gotovo svaku priliku? Onda je ovo jedinstven izbor. To je ljubav na prvi pogled. Duga suknja u modernom boho stilu prekrasan je komad koji je iznimno udoban i atraktivan u isto vrijeme.

Cijena u trenutku pregleda: 40,25 €