Izolirana suknja

Aktivne dame i gospodo koji žele izgledati elegantno čak i tijekom zimskih šetnji i drugih sportskih aktivnosti dizajnirani su za izolirane suknje. Ako vam je bokovima i stražnjici hladno dok se bavite sportom u hlačama, isprobajte suknju s izolacijom. Možda svaka žena zna da gornji dio tijela nije toliko hladan, ali noge i zadnjica jesu!

Ako ne vjerujete u izolirane gumice, nadopunite ih zimskom suknjom. Međutim, ponekad to nije dovoljno. Najbolja opcija su izolirane hlače u kombinaciji s izoliranom suknjom. Idete li samo u šetnju, tople gumice, čizme i midi suknja su sve što vam treba. Suknja je ta koja sto posto pokriva nježne ženske dijelove kako im ne bi bilo hladno. Mlade dame mogu izaći u kratke pernate modele s patentnim zatvaračem sa strane, zrele žene će voljeti izolirane suknje do koljena. Je li vam vruće u toploj suknji? Skini se lako i brzo zahvaljujući bočnom patentnom zatvaraču!

Zimska ženska prošivena suknja sive boje od vodootpornog materijala

Za ljubitelje sportsko-casual stila. Za dame koje uživaju u čisto ženstvenim elementima u svojoj garderobi. I dokaz za one koji misle da je zimska sezona obilježena nedostatkom izbora suknji. Ovdje je prekrasan model. Po izgledu je vidljivo da ćete biti u njemu. Suknja Columbia Windgates sivog dizajna i dužine iznad koljena prekrasan je model. Definitivno nije afera s sitnom desetkom. Upravo suprotno. Prekrasna suknja ističe se krojem i materijalom.

Cijena u trenutku pregleda: 47,28 €

Moderna izolirana prošivena suknja kratke dužine

Ženska izolirana suknja Irunka sportske marke LOAP. Izrađena je od posebnih vlakana koja pouzdano odolijevaju vjetru i kiši. Pripijenog kroja s patentnim zatvaračem.

Cijena u trenutku pregleda: 28,77 €