Pletena suknja

Mnoge žene misle da pletene suknje mogu nositi samo u hladnim danima u godini. Srećom, razriješit ćemo ih da se pletene pamučne suknje mogu odabrati u bilo koje doba godine. U proljeće i ljeto mogu se preporučiti modeli s cvjetnim printom i komadi u veselim bojama i dezenima. Odjenite ružičastu pletenu suknju elastičnog struka sa snažnim žuto-bijelim cvjetnim uzorkom i naći ćete se na rascvjetanoj livadi.

Pletene suknje s elastičnim, mini i elastičnim strukom vrlo su popularne jer obgrljuju ženske obline i ističu njihove adute. Bež maxi komad s crnim širokim strukom osigurava udobno nošenje i seksi izgled. Rebraste pletene suknje ili dezeni na pruge i točkice hit su u crno. Midi pletena suknja s prorezom je taman za ured, a za izlazak odaberite kraći kroj s čipkom. Pletene suknje na preklop, kombinacije crne i bijele boje, ljubičasti modeli i asimetrični motivi otvaraju vrata.

Moderna pletena plisirana suknja u sjajnom dizajnu

Pletena plisirana suknja u sjajnom dizajnu moderna je, bezvremenska i udobna. Naglasit će vaše ženstvene obline. Laska figuri. Efekt udobnosti pojačan je elastičnim strukom.

Cijena u trenutku pregleda: 27,01 €

Crna kratka suknja veće veličine s volanima i elastičnim strukom

Ženska suknja veličine plus u običnom crnom dizajnu koja seže do koljena izrađena je od ugodnog materijala. Suknja ima efektne nabore sa strane. Završetak je u ukrasnom volanu. Udobnost povećana elastičnim strukom.

Cijena u trenutku pregleda: 12,92 €