Retro suknja

Niste baš sigurni što zamisliti pod pojmom retro suknja? Riječ je o dugim, kratkim, midi i mini dužinama uz odgovarajuću boju i motiv! U svakom slučaju, potrebno je istaknuti A-kroj sa širim strukom, cvjetićima i prugicama u ružičastoj boji u kombinaciji s crnom. Naravno, crne suknje do sredine lista u produženom kroju. U klasike spadaju kratke traper suknje i modeli iznad koljena na crne i bijele pruge.

Jednobojne retro suknje, karirane, prugaste i s cvjetnim uzorcima u nostalgičnim sakoima i danas su na vrhuncu slave. Elegantan i sportski stil nije ništa posebno. Šarmirajte u suknju A kroja sa širokim strukom u crno-bijelo-crni karo ili kratki komad na bijelo-plavu prugu. Rezultat nema niti jednu grešku. Zaboravite tmurne boje i dajte svojoj odjeći sok i štih! A-kroj, plašt, tuta i s prorezom jednostavno spadaju u retro! Osim toga, visoki i široki struk vraški dobro pristaje ženskoj figuri.

Moderna karirana suknja kratke dužine s patentnim zatvaračem

Karirana mini suknja s patentnim zatvaračem pune dužine sprijeda je seksi, moderna, bezvremenska. Pogodan je za ležerno nošenje kao i za svečanije prilike. Elegantna suknja izrađena je od ugodnog materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 18,64 €

Elegantna karirana mini suknja s ukrasnim elementima

Karirana mini suknja s ukrasnim elementima je moderna, bezvremenska. Izrađena je od ugodnog materijala. Pogodan je za nošenje tijekom cijele godine. S njim možete razigrano kreirati mnoge varijante savršenog outfita.

Cijena u trenutku pregleda: 14,94 €

Moderna duga plisirana crna suknja

Ženstvenost, sloboda pokreta i prozračnost: duga plisirana suknja u jednobojnoj varijanti izravno je stvorena za slobodno kombiniranje. Elegantno plisiranje. Elastični struk sa dodatkom zlatnih niti. Pletena podstava. Može se prati u perilici.

Cijena u trenutku pregleda: 39,49 €

Mini suknja klasičnog kroja s ukrasnim volanom

Mini suknja s volanom je moderna, bezvremenska i udobna. Izrađena je od ugodnog i kvalitetnog materijala. Model prikladan za svakodnevno nošenje kao i za svečaniju priliku.

Cijena u trenutku pregleda: 9,66 €