Široke suknje

Iako mnoge žene prate modu najnovijih trendova, ne zamjeraju popularnim modelima među kojima su i široke suknje. Mogu imati različite oblike. A kroja, naborana, okrugla i s naglaskom na struku. Iako bi se mnogi džentlmeni mogli buniti, one su svakako simbol ženstvenosti. Blago skupljena široka suknja sa širokim strukom nevjerojatna je uz remen i elegantan pulover.

Još jedan elegantan komad je široka suknja do koljena A kroja, naravno širokog struka u drugoj boji. Uz njega će dobro pristajati top i ukusna bluza. Opuštena široka suknja ispod koljena od prozračnog materijala savršena je za vruće ljetne dane. Skriva sve nepoželjno i nudi udobnost. Široku kožnu suknju do koljena možete nositi na rock koncertu. Široke suknje pristaju vitkim djevojkama, ali i punim damama. Samo nemoj pretjerivati. Preklopljeni modeli i asimetrični krojevi su stvarno cool.

Ljetna duga ženska suknja za punije

O moj Bože! Jeste li već vidjeli najnoviji trend ove ljetne sezone? To je fantastična ljetna cvjetna duga midi suknja, posebno dizajnirana za žene s punim oblinama, a pravo da vam kažem, božanstveno ih transformira! Ova midi suknja s cvjetnim uzorkom savršena je kombinacija stila, udobnosti i zabave. Vrijeme je da istaknete svoje obline i osjećate se samopouzdano i zadovoljno jer je ovaj nevjerojatan komad tu da se predstavite!

Cijena u trenutku pregleda: 17,44 €

Moderna duga plisirana crna suknja

Ženstvenost, sloboda pokreta i prozračnost: duga plisirana suknja u jednobojnoj varijanti izravno je stvorena za slobodno kombiniranje. Elegantno plisiranje. Elastični struk sa dodatkom zlatnih niti. Pletena podstava. Može se prati u perilici.

Cijena u trenutku pregleda: 39,49 €

Ružičasta plisirana party suknja do koljena

Romantična ženska suknja s povišenim strukom, dostupna i u većim veličinama.

Cijena u trenutku pregleda: 47,82 €