Suknja preko kupaćeg kostima

Kada dođu vrući ljetni dani, opuštamo se kod kuće uz bazen ili odemo do ribnjaka ili čak do mora. U tim slučajevima trebali biste razmišljati ne samo o lijepom kupaćem kostimu, već io odabiru elegantne suknje preko kupaćeg kostima. Srećom, ponuda suknji preko kupaćih kostima šarolika je poput slikarske palete. Dugi, kratki i mini modeli držat će vas budnima svojom elegancijom!

Kad izađemo iz vode i želimo se malo osvježiti, super je obući suknju preko kupaćeg kostima. Punije dame vole wrap modele, mlade mace sjajne figure ne boje se mini suknji preko kupaćih kostima. Iako su preko kupaćih kostima dostupne crne suknje, najbolje ih je kupiti u veselijim tonovima. Crvena, narančasta, tirkizna, žuta, ružičasta, ljubičasta i bijela sve vas mame! Cvjetni print, etno dizajn, točkice i jednobojni komadi s vezama i namotanjima među najvećim su favoritima!

Jeftini crni ženski kupaći kostimi sa suknjom

Crni ženski pokrivajući kupaći kostim sa suknjicom idealno je rješenje za sve one koje žele bezbrižno uživati u kupanju bez otkrivanja stražnjice. Elastični pojas osigurava dobro pristajanje, dok ušivene gaćice pružaju dodatnu pokrivenost i potporu. Nenametljiv dizajn suknje za kupaći kostim čini je izvrsnom alternativom tradicionalnim kupaćim kostimima, dajući vam slobodu kretanja bez brige o otkrivanju previše.

Cijena u trenutku pregleda: 12,44 €

Duga crna suknja za plažu na omot za kupaće kostime

ONLY Madam duga suknja za plažu od decentno prozirnog materijala. Elegantno će upotpuniti vaš outfit za bazen i plažu. Preklopna suknja nudi cjelodnevnu udobnost.

Cijena u trenutku pregleda: 30,99 €

Asimetrična ljetna suknja na preklop od ugodnog i prozračnog materijala

Bonprix asimetrična suknja wrap kroja izrađena je od ugodnog, laganog, prozračnog materijala. Šarm je pojačan atraktivnim uzorkom. Suknja laska figuri.

Cijena u trenutku pregleda: 17,85 €

Kratka suknja za plažu s prorezom u plavom dizajnu

Dame, ovaj model suknje za plažu ne smije nedostajati u vašem ormaru. Svima pristaje. Vrlo koristan komad koji ćete cijeniti. Za neke je to doslovno spas, a zahvaljujući ovoj suknji moći će odabrati i dvodijelni kupaći kostim. Zahvaljujući ovoj suknji moći ćete izaći u kupaćem kostimu na nešto dobro, neko osvježenje. Također je savršena odjeća ljeti. Ukratko, mora se imati.

Cijena u trenutku pregleda: 15,39 €