Suknja zateže donji dio trbuha

Ne mogu se sve dame pohvaliti figurom i moraju obući donje rublje. Iako je ova opcija razumna, suknje koje zatežu donji dio trbuha uza sve brinu o figuri. Nosite li suknju koja steže donji dio trbuha u bilo kojoj boji, ali uz ekstra širok i elastičan struk, pobijedili ste. Struk je elastičan, ali ne toliko. Inače, učinak ravnog trbuha ne bi prestao.

U svakom slučaju, mogu se nositi suknje sa širokim strukom, ali i modeli koji imaju neprekidan struk od nekoliko centimetara pa produžetak suknje. Ovaj efekt uglavnom koriste suknje od samta i trapera jer su samt i traper jači. Vrijedi spomenuti i elastične midi suknje ili mini uske komade šarenih uzoraka i jednobojnih boja. Elegantna suknja visokog struka s golim okom s kopčama, mašnama i drugim ukrasima savršena je za društvena događanja.

Jednobojna asimetrična suknja od žerseja od mješavine viskoze

Jersey suknja izrađena od mješavine viskoze u jednoj boji je moderna, bezvremenska i vrlo udobna. Suknja asimetričnog kroja ima udoban elastični struk.

Cijena u trenutku pregleda: 20,77 €

Ženska sportska suknja s tajicama u boji

Lotto SPEEDRUN W IV SUKNJA + LEGGING MID PL ženska sportska suknja za trčanje s tajicama. Ugodan elastični materijal brzo se suši i jamči udobnost tijekom cijelog treninga. Reflektirajući elementi povećavaju vašu sigurnost u uvjetima smanjene vidljivosti.

Cijena u trenutku pregleda: 32,88 €