Suknje za kupanje

Posljednjih godina eksplodirala je vreća praktičnih, ali seksi suknji za kupaće kostime. Atraktivno stoje na svakoj figuri, a prekrivaju intimne dijelove ženskog tijela. Za dame punijih oblika preporučamo kupaću suknju od materijala za kupaći kostim sa širokim strukom i blago lepršavijim krojem. Ispod nje se krije poveći trbuh i zadnjica. Crna kupaća suknja s gaćicama vruć je savjet za svaku ženu!

Seksi suknja za kupaći kostim u mini kroju i donjem rubu s kratkim resicama svidjet će se tinejdžericama i ženama koje vole svoju figuru. Odličan savjet je hlačna suknja sjajnog izgleda u mentol boji, koja se može povući uzicama sa strane. Može se podešavati po želji i tako stvara atraktivnu figuru. Suknja za kupanje sa širokim porubom, blagim širenjem i nježnim volanom na porubu prikladna je za sve tipove tijela. Mini suknja asimetričnog kroja jasan je simbol božanstvene ženske ljepote. Ne zaboravite na pruge, cvjetne uzorke i etno dizajne.

Jeftini crni ženski kupaći kostimi sa suknjom

Crni ženski pokrivajući kupaći kostim sa suknjicom idealno je rješenje za sve one koje žele bezbrižno uživati u kupanju bez otkrivanja stražnjice. Elastični pojas osigurava dobro pristajanje, dok ušivene gaćice pružaju dodatnu pokrivenost i potporu. Nenametljiv dizajn suknje za kupaći kostim čini je izvrsnom alternativom tradicionalnim kupaćim kostimima, dajući vam slobodu kretanja bez brige o otkrivanju previše.

Cijena u trenutku pregleda: 12,44 €