Suknje za trčanje

Većina žena ne može zamisliti bavljenje sportom u kratkoj suknji, ali suknje za trčanje postoje. Ako mislite da suknje nisu prikladne za trčanje, varate se! Trebao bi biti ključni dio ormara aktivne dame. Štoviše, ima svoje prednosti. U njemu ćete izgledati seksi! Trkači će cijeniti otpornost na skupljanje. Prozračnost je ključna značajka. Suknja za trčanje sastoji se od kratkih hlačica koje su prebačene preko tijela i topa. Džep s patentnim zatvaračem i reflektirajući elementi ne smiju nedostajati.

Ne vole se sve sportašice pokazivati. U tome će im pomoći kratka suknja koja im djelomično pokriva znojna bedra. Jako je zgodna kombinacija kratkih hlačica jarkih boja i tamnijeg gornjeg dijela ili obrnuto. Gornja suknja može imati bočni spušteni ili nabrani dizajn. Naravno, tu su i modeli za mršavljenje uskog kroja. Pojas suknje za trčanje je širok, protuklizan i opremljen prozračnom trakom. Kratke hlače udobno zatežu bedra. Želite li nakon trčanja otići na zdravi shake? U suknji za trčanje izgledat ćete sjajno!

Zelena sportska trenirka suknja s džepovima

Ova suknja do koljena ima visoki elastični pojas koji osigurava sigurno i udobno pristajanje bez suženja ili neudobnih rezova. Dva velika džepa na prednjoj strani pružaju dovoljno prostora za pohranjivanje osnovnih stvari. Svijetla zelena boja privlači poglede i unijet će zabavnu šarenost u vašu garderobu za vježbanje.

Cijena u trenutku pregleda: 44,90 €

Adidas sportska suknja A-kroja u boji fuksije

Suknja iz Adidas Originals kolekcije je moderna, bezvremenska i udobna. Model A-kroja, izrađen od tanke, elastične tkanine. Suknja u boji fuksije prikladna je za ležerno odijevanje i slobodne aktivnosti.

Cijena u trenutku pregleda: 41,90 €

Ženska sportska suknja s tajicama u boji

Lotto SPEEDRUN W IV SUKNJA + LEGGING MID PL ženska sportska suknja za trčanje s tajicama. Ugodan elastični materijal brzo se suši i jamči udobnost tijekom cijelog treninga. Reflektirajući elementi povećavaju vašu sigurnost u uvjetima smanjene vidljivosti.

Cijena u trenutku pregleda: 32,88 €

Jeftina funkcionalna sportska suknja na omot

Funkcionalna kratka suknja s dodirnim džepovima, uzicom za podešavanje volumena.

Cijena u trenutku pregleda: 9,01 €