Tajice sa suknjom

Bezbroj žena preferira trend nošenja tajica uz suknje. Ova odjeća ima sok i stil. Duge tajice izgledaju šik s uskom suknjom i mogu se nositi na posao ili na spoj. Uz suknju A-kroja idu tajice do potkoljenice. Tajice uz mini suknju i čizme su poglavlje za sebe.

Duge tajice i uska kratka pletena suknja jamče udobnost i dobar izgled. Duge tajice pristaju kao salivene uz kratku suknju na volane. Zanimljiv je i izgled tajica i suknji prekrivenih patentnim zatvaračem sa strane. Nikako ne smijemo zaboraviti čipkaste tajice ispod koljena i široku kratku suknju ili suknju na točkice i jednobojne tajice. Kombinacija tajica i suknje idealna je za sportske aktivnosti. Tajice su korisne, a suknje elegantne. Isprobajte ovu praktičnu i sjajnu odjeću! Vidjet ćete i sami kako ćete se zaljubiti u njega!

Ženska sportska suknja s tajicama u boji

Lotto SPEEDRUN W IV SUKNJA + LEGGING MID PL ženska sportska suknja za trčanje s tajicama. Ugodan elastični materijal brzo se suši i jamči udobnost tijekom cijelog treninga. Reflektirajući elementi povećavaju vašu sigurnost u uvjetima smanjene vidljivosti.

Cijena u trenutku pregleda: 32,88 €