Til (tutu) suknja

Suknja od tila namijenjena je ljubiteljicama romantike i elegancije kakvu ne viđamo često na češkim ulicama, što je šteta. Zove se baletna suknja. Ovaj prekrasan odjevni komad šarmantan je i pogodan za druženje, zabavu, ali i za casual nošenje. Tutu suknja dostupna je u mini, midi i dugoj varijanti pa si je mogu priuštiti i ne baš mršave žene. Želite li izgledati eterično, tutu suknju boje pudera kombinirajte s bijelim topom, laganim sandalama i sve upotpunite kožnom jaknom.

Tutu suknje su prikladne za posao. Odmah ćete postati moderna poslovna dama koja razumije svoj posao i modu. Suknje od tila mogu biti mini, no popularniji su poludugi modeli koji asociraju na outfit pedesetih. Til pristaje kao saliven uz traper, kožu. Ni sportski stil nije nemoguć za tutu suknju! Samo nosite trendi majicu s printom i tenisice. Dodajte traper prsluk i imate atraktivan outfit!

Elegantna ženska suknja od tila sa cvjetnim uzorkom

Pozdrav, elegantna damo s elegantnom suknjom od tila i cvjetnim uzorkom! Vrtiš li se kao balerina? Ili pokušavate privući svu pozornost u sobi? U svakom slučaju, izgledaš kao hodajuća vrtna zabava, i to mislim u najboljem smislu te riječi. Moram reći da sam impresioniran tvojim stilom. Potrebno je puno samopouzdanja da isprobate suknju od tila, posebno onu s tako odvažnim i lijepim cvjetnim uzorkom.

Cijena u trenutku pregleda: 72,78 €

Plisirana suknja od tila s ružičastim vezom

Suknja koja je jednostavno ljubav na prvi pogled. Ne smije vam nedostajati u ormaru. Prekrasan komad koji će na pravi način oživjeti i osvježiti vaš outfit. Neće se umoriti ni nakon nekoliko godina. To je oklada na sigurnost, zadovoljstvo i odgovarajući uspjeh. U ovom atraktivnom komadu pozornosti vam neće nedostajati. Plisirana suknja od tila s vezom očarat će vas, ai vi u njoj. Ženska suknja moderne i udobne midi dužine zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. Bezvremenski model suknje ističe se krojem i kvalitetom materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 14,36 €