Ženska ljubičasta suknja

Dame svih generacija vole crnu i ružičastu, ali jednostavno ne mogu odoljeti ljubičastoj suknji! Nije ni čudo. Ljubičasta boja je mistična i simbolizira duhovnost, tajanstvenost i srdačnost. Povezuju ga dva pola – plavi faktor smirenosti i crveni faktor pokretanja. Ljubičasta može imati čak i hipnotičke učinke!

Bilo da preferirate ljubičastu žensku maxi, midi ili mini suknju, s odabirom nećete pogriješiti! Ljubičasta se dobro kombinira s drugim bojama i privlači pažnju suprotnog spola! Neke žene preferiraju tamnije nijanse, koje su prirodne za svečane sjajne komade poput mašni i visokog struka. Druge dame ne mogu odoljeti plisiranim ljubičastim modelima s naglašenim strukom, treće će na romantičnim suknjama više voljeti nježne tonove ljubičaste. Čipkaste ljubičaste suknje, tutu komadi i ležerni kratki modeli ekstra debelog struka pripadaju konstanti modnog neba.

Elegantna ženska suknja od tila sa cvjetnim uzorkom

Pozdrav, elegantna damo s elegantnom suknjom od tila i cvjetnim uzorkom! Vrtiš li se kao balerina? Ili pokušavate privući svu pozornost u sobi? U svakom slučaju, izgledaš kao hodajuća vrtna zabava, i to mislim u najboljem smislu te riječi. Moram reći da sam impresioniran tvojim stilom. Potrebno je puno samopouzdanja da isprobate suknju od tila, posebno onu s tako odvažnim i lijepim cvjetnim uzorkom.

Cijena u trenutku pregleda: 72,78 €

Duga suknja s ukrasnim volanima i zlatnim tiskom

Nedostaje li vam u ormaru suknja koja je udobna, savršeno stoji i koju možete nositi praktički cijelo proljeće i ljeto? Duga suknja ljeti vas ugodno hladi i štiti vaše noge od opeklina od sunca. Model bezvremenskog dizajna pristaje svima. Bit ćete zahvalni za ovaj komad u svom ormaru. Zahvaljujući kvaliteti, to nije samo jednosezonska stvar.

Cijena u trenutku pregleda: 37 €

Ženska suknja asimetričnog kroja u modernoj boji

Dame, upotpunite svoj ormar odličnim modelom suknje. Oživjet će ne samo vašu garderobu, već prije svega vaš outfit. Toliko je lijep i ugodan da će postati neizostavan. Prednost je u tome što ga zahvaljujući elegantnom i istovremeno originalnom dizajnu možete odabrati kako za svečane tako i za neformalne outfite. Elegantna suknja bit će odlično društvo ne samo u društvu.

Cijena u trenutku pregleda: 23,83 €