Ženske pletene suknje

Imamo dobre vijesti za sve žene koje imaju dobre ruke za pletenje. Tečaj uključuje pletene suknje različitih duljina, dezena i oblika. Ženske pletene majice nose se s dolčevitom od fine pređe ili s običnim majicama. Pletena suknja je samo elegantna i sportski stil joj jednostavno ne pripada. To bi svaka žena trebala shvatiti.

Uz pletene suknje ne mogu se nositi deblje cipele s debljom petom, idealne su salonke s uskom petom. Pletena mini suknja prati svaku oblinu ženskog tijela pa je dame punijeg oblika ne bi trebale nositi. S druge strane, može lijepo istaknuti siluetu, pa je dobro isprobati model! Ženska siva pletena midi suknja u kombinaciji sa srebrnim puloverom je odlična! Pleteni komad šireg struka i midi dužine idealan je za posao. Pleteni modeli će zadiviti višebojnom pređom, promjenjiv učinak i uspjeh su zajamčeni!

Smeđa pletena suknja CAMAIEU udobne midi dužine

Smeđa pletena suknja CAMAIEU midi dužine je moderna, bezvremenska, udobna. Udobnost povećana elastičnim strukom. Suknja je izrađena od kvalitetnog i ugodnog materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 8,28 €

Moderna pletena plisirana suknja u sjajnom dizajnu

Pletena plisirana suknja u sjajnom dizajnu moderna je, bezvremenska i udobna. Naglasit će vaše ženstvene obline. Laska figuri. Efekt udobnosti pojačan je elastičnim strukom.

Cijena u trenutku pregleda: 27,01 €

Suknja u sivim detaljima u udobnoj poludugoj dužini

To je naš najbolji savjet! Polu suknja Isabella nježna je poput milovanja i ispunjava sve zahtjeve za modom i udobnošću. Izrađena od mekanog kašmirskog pletiva na dodir. Prorez na leđima. Rebrasti ravni rub. Može se prati u perilici.

Cijena u trenutku pregleda: 30,82 €