Ženske suknje za mršavljenje

Mučite li se kako prikriti mane svog karaktera? Ostavite sve i nabavite ženske suknje za mršavljenje. Dajte priliku midi suknji na pruge, koja je izrađena od elastičnog materijala i ima širok struk. Svakako će vam trebati mini suknja s rebrima, koja će prekriti sitne nedostatke siluete. Midi komad s prugama, širim fiksnim strukom, kopčanjem na zip i džepovima idealan je za slobodno vrijeme.

U visoku žensku suknju s gumbima u struku zbog svoje elegancije odmah ćete se zaljubiti. Suknja za kupanje s gaćicama s efektom mršavljenja dobro će pristajati na plaži, a na posao nosite tamne futrole i XXL suknje u traper nijansi. Pletena suknja asimetričnog dizajna sa širim strukom i efektom mršavljenja jednako je ugodna kao i kratki model s plisiranjem i kopčanjem na patentni zatvarač. Ljeti će zadiviti suknje za mršavljenje s printom cvijeća ili u duginim bojama.

Traper suknja s elastičnim strukom i ukrasnom trakom

Suknja koja ne može nedostajati u ormaru nijedne žene? Bilo da volite ovaj čisto ženstveni element ili ste više tip za hlače, ovom modelu sigurno nećete moći odoljeti. Ne samo za ljetnu sezonu. Nudi brojne prednosti. Traper suknja je ljubav za cijeli život. Traper suknja sa svjetlucavim prugama je moderna, bezvremenska, atraktivna, a istovremeno izuzetno udobna. Ima sve prednosti koje će vas osvojiti i svakako se isplati nabaviti.

Cijena u trenutku pregleda: 31,17 €

Ženska crna suknja Guess sa srebrnim patentnim zatvaračima

Guess crna suknja sa srebrnim patentnim zatvaračima zanimljiv je odjevni komad koji možete koristiti u bezbroj prilika. Suknja je dizajnirana s duljinom do koljena koja joj daje elegantan i sofisticiran izgled. Crna boja suknje pojačava njenu cjelokupnu privlačnost i čini je svestranim komadom odjeće koji se može upariti s raznim topovima i dodacima. Srebrni patentni zatvarači na suknji daju joj istaknutost i podižu stilski kvocijent.

Cijena u trenutku pregleda: 58,88 €