Zimska sportska suknja

Jedna ste od aktivnih žena koje ne mogu bez vježbanja na svježem zraku ni u najhladnijim danima u godini? Ipak, želite li voljeti i pratiti ritam modernog vremena? Zaboravite nakratko na hlače i dajte priliku zimskim sportskim suknjama brendirane kvalitete. Uz zimsku pernatu suknju kratke dužine kombinirat ćete se s toplim tajicama kao u pamuku.

Zimska sportska donja suknja preko hlača još će više ugrijati vašu stražnjicu! Elegantan komad je zimska pletena suknja u etno dizajnu, a ekstravaganciju predstavlja zimski model asimetričnog kroja s patentnim zatvaračem sa strane. Zimska pernata midi suknja u kaki, crnoj, plavoj i sivoj boji idealan je izbor za žene koje vole šetati snijegom prekrivenim selima. Mlade mačke preferiraju kratke zimske komade u sjajnim bojama poput plave, srebrne i zlatne.

Elegantna karirana mini suknja s ukrasnim elementima

Karirana mini suknja s ukrasnim elementima je moderna, bezvremenska. Izrađena je od ugodnog materijala. Pogodan je za nošenje tijekom cijele godine. S njim možete razigrano kreirati mnoge varijante savršenog outfita.

Cijena u trenutku pregleda: 14,94 €

Zimska ženska prošivena suknja sive boje od vodootpornog materijala

Za ljubitelje sportsko-casual stila. Za dame koje uživaju u čisto ženstvenim elementima u svojoj garderobi. I dokaz za one koji misle da je zimska sezona obilježena nedostatkom izbora suknji. Ovdje je prekrasan model. Po izgledu je vidljivo da ćete biti u njemu. Suknja Columbia Windgates sivog dizajna i dužine iznad koljena prekrasan je model. Definitivno nije afera s sitnom desetkom. Upravo suprotno. Prekrasna suknja ističe se krojem i materijalom.

Cijena u trenutku pregleda: 47,28 €

Moderna izolirana prošivena suknja kratke dužine

Ženska izolirana suknja Irunka sportske marke LOAP. Izrađena je od posebnih vlakana koja pouzdano odolijevaju vjetru i kiši. Pripijenog kroja s patentnim zatvaračem.

Cijena u trenutku pregleda: 28,77 €

Kratka traper suknja s prednjim patentnim zatvaračem

Koji komad ne smije nedostajati u ormaru nijedne žene? Da, traper odjeća. Ako želite atraktivan komad koji se može koristiti u mnogim prilikama i nikada neće izaći iz mode, onda je ova traper mini suknja to.

Cijena u trenutku pregleda: 19,71 €